Päivä 01 | Helsinki - Chicago

Alkaa olemaan käsillä taas se tuttu vuodenaika jolloin todetaan kesän siirtyneen historian lehdille ennenkuin sen huomasi kunnolla alkaneenkaan ja PeterPanBiken Route66 odottaa kulkijoitaan. Allekirjoittaneen ryhmässä on kokoa ja komeutta 14 motoristin ja 12 Harley Davidsonin edestä. Elämän tarkoitusta, eli cruisailua pitkin Mother Roadia Street Glidella Chicagosta Los Angelesiin päästään harjoittamaan ylihuomisesta alkaen. Elämän tarkoituksesta on luonnollisesti olemassa useita eri näkemyksiä... Sitä voidaan harjoittaa Street Gliden lisäksi myös Road King, Switch Back ja Ultra Glide mallisilla HD:illa...:) Jos jäit vielä tänä syksynä poimimaan puolukoita suomeen etkä ole Mikan tai Pekan letkassa matkalla kohti Californiaa, niin lämpimästi tervetuloa Route66 blogin kyytiin !:) Get your kicks... !:)

Rapakon yli.

Rapakon yli.

Marko, Arvo, Topi ja Leo matkalla Ameriikan raitille.

Marko, Arvo, Topi ja Leo matkalla Ameriikan raitille.

Itse lensin Chicagoon eilen, matkakavereina Leo, Topi, Arvo ja Marko. Finnairin suora lento oli ajallaan ja rajaviranomaisten vastaanotto suopeaa. Crowne Plaza hotellin kellot näyttivät noin ilta yhdeksää kun kirjauduimme sisään.

Maissipeltoa näkyvissä !:)

Maissipeltoa näkyvissä !:)

Tänään hotellista on löytynyt lisäksi kaksin kappalein Timoja. Toinen Teijan ja toinen Jaanan kanssa. Timo ja Jaana ovat ottaneet tuntumaa Chicagon ihmeisiin jo parin päivän verran kun taas Timo ja Teija tupsahtivat tonteille yhdenpysähdyksen taktiikalla Islannin kautta eilen. 

Illalla suoritetaan vielä motoristejen uusintalaskenta ja pidetään peukkuja, että pääsisimme mahdollisiiman lähelle lukua 14 :) Sää Chicagossa on miellyttävä puolipilvinen 23C. Kaikinpuolin näyttää erittäin hyvältä !

Chicago Blues...

Chicago Blues...

Nat King Cole osui naulan kantaan jo vuonna 1946...

If you ever plan to motor west,
Travel my way, take the highway, that's the best.
Get your kicks on Route 66...

Dr. Feelgood löi myöhemmin vähän lisää löylyä kiukaalle...