PÄIVÄ 5 | LIMENI-DIMITSA | 181 KM

Tänään ei enää Saharan hiekka vaivannut. Kirkas taivas aukesi yllemme aamulla ja lähtö hotellilta sujui taas mallikkaasti aikataulussa.

Ajoimme ensin oliiveistaan tunnettuun Kalamatan kaupunkiin, jossa pidettiin ensimmäinen kahvitauko. Sieltä matka jatkui, muutaman tietullin kautta, kohti Karitenan vuoristokylää ja sen Kastro tavernaa, jossa nautittiin lounasta ja tutustuttiin tähän kauniiseen kylään.

Lounaan jälkeen vielä tunnin ajo majapaikkaamme, vuoristohotelli Baroutomilokseen, Dimitsianan kylän reunalla.

Kalamatan sataman kalastajaveneitä


Hotellin omistaja oli varautunut tuloomme ja saapuessamme tarjoiltiin meille Rakia, kypäräkaljat sekä pientä makeaa.


Illallinen nautittiin pienessä Tavernassa kylän keskellä. Saimme Souvlakia tykötarpeineen, omasta mielestä ehkä paras ateria tähän asti.

Antti TeerisuoKommentoi