Päivä 10 I Tsuruga - Toyama I 245 km

Melkolailla toisinto eilisestä oli tämän päivän ajo. Vuoristoa ja kevyttä sadetta. Lämmötkin samaa luokkaa. Tuli jo epäilys, että ajaako The harhaanjotaja ympyrää…

Noin 10km Tsurugasta ja päästiin Japanin meren rantaan. Hienoa rantaviivaa ja aavaa ulappaa. Siellä jossain vastarannalla on Pohjois-Korea ja Kiina.

Ajatuksissa ja reittiä suunnitellessa oli tarkoitus jatkaa sisämaan kautta Toyamaan, mutta luonto oli toista mieltä. Navigaattorien mukaan hienot mutkaiset vuoristotiet oli reitin varrelta osittain suljettu. Luultavasti lunta tiellä. Sillä reitille osui useampi kohta jossa lunta oli tien vieressä. Joten suunnitemat lennosta uusiksi.

Vuoristossa mutkitellessa, niin nälkähän siinä tulee. Hotellissa Japanilainen aamiainen ja puolen päivän aikaan Amerikkalainen lounas.

Tällainen kummajainen bongattiin reitillä. Paikanpäällä ei selvinnyt mikä kyseessä, mutta google tietää.

Tämä on kaupungin (jonka nimeä en enään muista) konsertti ja teatteri rakennus.

Siinä se oli keskellä riisi ja muita viljelmiä. Erikoinen paikka, mutta maassa maan tavalla. Eikö niin!

Nyt täytyy kehua Toyaman hotellia siitä miten suhtautui, kun ajettiin hotellin pihaan prätkillä. Respasta tuli jopa kaksi henkilöä näyttämää paikat pyörille aivan pääoven vierestä.

Illallista jatkettiin lounaan viitoittamalla tiellä. Pieni tauko Japanilaiseen ruokaan ja kaikille maistui. Oli hyvät pihvit.

Huomenna torstaina vapaapäivä ajamisesta, tai sitten tehdään pieni lenkki.

Lars WinterKommentoi