Päivä 5 I Hamamatsu - Kumano I 290 km

Eilen ehdittiin juuri sateen alta pois, niin tänään oli tarvetta aurinkorasvalle. Ei pilven hattaraa koko päivänä. Lämpötilat vaihteli vuoriston 15-20 ja merenpinnan tasolla 24-26. Hyvin tarkeni.

Eilen internettiä selatessa joku seurueesta huomasi, että Yamaha moottoripyörien tehdas ja museo on Hamamatsussa. Hotellilta kohteeseen noin 15km, mutta täällä on ajonopeudet todella pieniä ja melkoisesti liikennettä, niin yhteen suuntaa sai varata aikaa noin 40min.

Jammu museolta noin 90km Iragon niemimaan ihan päähän asti. Sieltä 1h lautalla Mien prefektuuriin. Oli melkoinen tuuli, mutta onneksi laivan henkilökunta kiinnitti pyörät hyvin ettei sattunut niille mitään haaveria.

Samaan kyytiin tuli kolme vanhempaa paikallista herrasmiestä Harley-Davidson merkkisillä pyörillä. Kyllä ne täälläkin arvostavat hienoja moottoripyöriä.

Lautalta hotelliin Kumanoon oli vielä noin 180km. Todella hienoja maisemia ja mutkaisia teitä. Motoristin unelmaa. Hotellissa odotti Japanilainen illallinen, nami, nami! Ja sitten vielä kylpylään.

Kuvassa oikealla, tulevan kevään muotia. Kimonot, mukavan viileät mennessä kylpylään ja sieltä palattaessa. Osta omasi ja nauti kesästä!

Lars WinterKommentoi