Päivät 8-9 | Miami Vice | Daytona - Miami

Seikkailu päättyi Miamin lentokentän lähelle - Doralin alueelle, jota voisi kutsua Miamin Vantaaksi ;) Ajoitus oli täydellinen sillä saavuimme hotellin pihaan samaan aikaan meidän vuokraamon trailerin kanssa - tavarat nopeasti respaan ja pyörien luovutus parissa minuutissa. Hotellin vastapäätä löytyi sopiva urheilubaari, jossa kypäräoluet olivat suuria ja kylmiä!

Lue lisää
Dani Amosov kommenttia
Päivä 3 | Miami Vice | Key West - Everglades City

Päivän reitti vie takaisin Overseas Highwayn kautta, Homesteadin läpi ja Tamiami trailia pitkin syvälle alligaattoritäytteiseen Evergladesin kansallispuistoon. Kartassa oranssina merkattu koukkaus on vaihtoehtoinen reitti Evergladesissa nimeltään loop road. Liikennettä ei paljon ole, mutta tie on vain osittain päällystetty - Harrikoilla kuitenkin pääsee helposti ;)

Lue lisää
Dani AmosovKommentoi
Päivä 2 | Miami Vice | Miami Beach - Key West

”The Overseas Highway” on 182 kilometriä pitkä tie Florida Keys saariston läpi. Alunperin Key Westiin (Florida Keysin viimeinen saari, josta enää 150 km Kuubaan) vei ainoastaan rautatie 1910-luvulla. Voimakas hurrikaani kuitenkin tuhosi rautatien 1930-luvulla ja sen korjaus oli liian kova pala taloudellisesti . Myöhemmin Floridan osavaltio osti rakennusoikeudet pois rautatieyhtiöltä ja 1950-luvulla rautatie muutettiin Highwayksi joka vie satojen saarien läpi aina key Westiin saakka. Motoristin näkökulmasta tie on erittäin kaunis maisemiltaan, vaikka onkin hieman suorahko. Floridanlahti kytkinkahvan puolella ja Meksikonlahti kassukahvan suunnassa.

Lue lisää
Dani Amosov kommentti
Päivä 1 | Miami Vice | Miami Beach

"Jos jotain ei löydy Miamista, sitä ei ole vielä keksitty" tai niin ainakin väittää Vincent 'Vinnie' DeMarco Miami Vice:stä. Vinnie ei suinkaan liioitellut Miamin meininkiä, pikemminkin päivastoin. Tuntuu siltä, että arkea ei tässä trooppisessa metropolissa tunneta ollenkaan ja joka ikinen päivä on yhtä juhlaa. Suurkaupungin sykkeestä huolimmatta tunnelma on rennon ”latinomainen”.

Lue lisää
Dani Amosov kommentti