Päivä -2 | Andalucia |

fullsizeoutput_23ee.jpeg

Maanantai-iltana 25.3.2019 Andaluciassa:

Tämän kevään ensimmäiseen, Eurooppaan suuntautuvan PeterPanBike matkaan alkuun on enää kaksi päivää aikaa. Pyörät, hotellit ja reitit on varattu ja varmistettu jo viime syksynä, joten matka voisi jo alkaa.

Andalucian pika-mutka-matka alkaa olla jo käsite, sillä moni asiakkaamme aloittaa ajokautensa Espanjan auringon alta. Yhtä moni ensikertalainen aloittaa jopa vuosia kestävän PeterPanBike asiakkuutensa tutustumalla kolmen ajopäivän ajan siihen, mikä PeterPanBike matkalla on pelin henki ja miksi niistä puhutaan.

Ja pelin henki on lyhyesti ja ytimekkäästi ajaa hyvässä seurassa hienoja ja hyvin valittuja reittejä samanhenkisten motoristien kanssa, sekä syödä ja nukkua hyvin jotta seuraavana päivänä voisi toistaa saman - siitä on mutkamatkat tehty. Matkan nimessä esiintynyt sana “pika” ei suinkaan tarkoita hurjaa vauhtia, vaan se viittaa pikemminkin matkan kestoon. Tosin ajopäivä voi olla täyden työpäivän mittainen ja ylitöitäkin tehdään hyvillä mielin. Sana “mutka” ei sen kummempia esittelyitä kaipaakaan ja niitä täällä päin riittää.

Vuoden 2019 PeterPanBike -matkat ovat kuitenkin käynnistyneet jo pari viikkoa aiemmin ja Dani viilettää parhaillaan oman joukkonsa kanssa Ho Chi Minh -matkalla Vietnamissa. Rytmilaji Vietnamissa voi olla hieman erilainen kun Euroopassa, mutta pelin henki on ehdottomasti sama - ja se on muistaa, että Life is Now!

Tervetuloa nojatuolimatkalle Andaluciaan:)

IMG_7835.JPG
IMG_7848.JPG

Terveisin Jyrki Lehtinen.

Jyrki Lehtinen