PeterPanBike | Seikkailuja Moottoripyörällä

View Original

Päivä 2 Chicago- Springfield 340 km

Eka ajo päivä. Tällä kertaa aamun kuljetukset oli järjestetty asiallisesti. Pyörien luovutukseen meni aikaa vaan reilu tunti joten oltiin hyvissä ajoin hakemassa kamoja ja kyytiläisä hotellilta. Pakkaus ja baanalle. Eka mesta oil 1930 perustettu Standard Oil Cas Station Odellissa. IBAn tarra ikkunaan ja matka jatkuu. Ja mitään ei ostettu. Ois ollut tummaa Route 66 olutta, mutta ajon jälkeen ois ollut varmaan 35 asteista. Gemini Giant ja jättimäinen makkaramies nähtiin myös.

 

Pontiacin museolla lämpötila nousee jo yli 30 asteen. Hieno museo jossa on mukava vierailla. Päivä päättyy Sprigfieldin Mansion View hotelliin.  

 

Ravintolaksi valikoituu viereinen Loukinens´ravintola. Ensin ei ole tilaa, mutta kun portjeeri kysyy mistä olemme, niin alkaa kohina. Omistaja ja pääkokki Keith Laukinen kutsutaan paikalle. Keithin sukujuuret ovat Suomesta joten meille järjestyy oitis tilaa. Taitaa suku olla kotoisin jostai Sirkan suunnasta Lapista. Saamme jotain maukasta ylläriä alkupalaksi ja loistavat ruuat joiden jälkeen uni maistuu. Loistava päivä jälleen kerran.

Ennen ajopäivää pistettiin koko porukka kuntokuurille.

Hondamiehet Harleytä hakemaan.

"Siis näähän on uusia mopoja" Vain muutama maili mittarissa.

Hondamiehetki rupes vähän lämpeneen HD:n. Kuulemma yllättävän hyviä

Gemini Giant ja IBA Finland

Standard Oil Cas Station Odell

Olavi liimaamassa IBA tarraa Odellin huoltamon ikkunaan.

Pontiacin museo.

Atlantan makkaramies. Nämä jätit on valmistettu lasikuidusta ja näitä on muutamia ympäri Yhdysvaltoja

Ravintolan omistaja ja pääkokki Keith Laukinen.