PeterPanBike | Seikkailuja Moottoripyörällä

View Original

Päivä 15 | Morro Bay - San Francisco

Päivä 15 | Morro Bay - San Francisco
1 osa bourbonia
1 osa kahvia
1 creamer (maitopulveria) pussi
1 sokeripussi
----------------------------------------------
= Bikerin Kypärä IrishCoffee ... voidaan käyttää kypäräkaljan sijaan viileän päivän sattuessa kohdalle :]

... ja sattuihan niitä muutama tälle matkalle. Tänään sen sijaan välihousut saivat olon tuntumaan tukalalta, mutta kypäräkalja maistui sitäkin paremmalta. Eli viimeinen ajopäivä onnellisesti takana ja pyörät hotellin pihassa, mistä rekka tulee ne huomenna hakemaa.

MorroBayn aamussa käymme bongaamassa hylkeitä ja surffareita vanhan tulivuoren juurelta ja suuntaamme Los Angelesiin. Päivän maisemaa hallitsee mansikkapelto jos toinenkin... valtava mansikkapelto jos toinenkin. Suonenjoen mansikkaviljelijät katselisivat niitä peltoja kateudesta vihreinä jos ei sitten mansikan punaisina.

Santa Barbarassa pidämme matkan virallisen uimatauon! Uimaan menijöitä on yhtä vähän kuin viinitauolla viininmaistelijoita vaikka keli, ranta ja palmut ovat kohdallaan. Tyttöjen rantalentopallo sen sijaan kiinnostaa enemmän mikä ymmärrettävää kun paljon nuoria miehiä matkassa!

Illlalla värikkäälle Venice Biitzille syömään! Rannan eläntaiteilijat ovat yhä paikallaan ja meno jatkuu Venicellä entiseen malliin. Vanha kantapaikkanikin Sidewalk Cafe on edelleen paikallaan eikä ruokalistankaan ole tullut turhia muutoksi viimeiseen kolmeen vuoteen! Mailin paluumatkalle hotellille ehdotan taksia, mutta ryhmä on reippailumielellä ja kavelemme myös takaisin! Eipä sihen muuta kuin OoolRrriiiight, kuten täällä tavataan sanoa!

Morro Bayn hylkeitä...

... ja merimetsoja ...

... ja vanha tulivuori!

HW1

Uimatauko Santa Barbarassa ...

... mutta lentopallo kiinnostaa enemmän! :]

Shoppailiko Samppa...

... liikaa!?

Venice Beach...

... ja Venice Beach!