Vuoden Suuri Seikkailu ja Once In The Lifetime matka. Stressi ja arki jää jonnekin kauas, kauas taakse, kun etupyörä suuntaa kohti unohtumattomia elämyksiä!

Käynnistämme ratsut Alaskassa ja päädymme noin 25000 kilometriä myöhemmin maailman eteläisimpään kaupunkiin – Ushuaiaan, Argentiinassa. Siinä välissä tutuksi tulevat mm. Kanadan huikeat maisemat, Yhdysvaltojen länsirannikko ja metropolit, Meksikon pyramidit ja tequila, Guatemalan alkuperäisväestö, Hondurasin sokeriruokoplantaasit, Nicaraguan kulttuurien sekamelska, Costa Rica ja Panama, Karibian turkoosit vedet, Kolumbian viidakko, Ecuadorin tasangot, Perun vuoristoiset mutkatiet ja Bolivian aavikko, Chilen viileät ylängöt ja kirsikkana kakun päällä Argentiina kaikessa kauneudessa!

 

pan-america

MATKAPÄIVÄT

21.08 - 01.11.2020 | 72pv | ⚠️

pan-america

HINTA

Kuljettaja 17000€

Periaatteesa ei apukuskeja, mutta on se mahdollista. Kysy!


Liikennemerkit - 🅿️= Paikkoja vapaana, ⚠️= Täyttymässä, ⛔ = Matka täynnä

pan-america

HINTAAN KUULUU

Suomalainen matkanjohtaja

Matkainfoa Suomessa ennen matkaa

Pyörän rahti Helsinki - Anchorage ja Ushuaia - Helsinki

Majoitus pääsääntöisesti hyvissä, keskitason hotelleissa

Polttoaineet

Aamiainen ja päivällinen kaikkina ajopäivinä

Lauttamaksut La Paz - Mazatian

Panama City - Cartagena välinen laivamatka

Pääsymaksut luonnonpuistoihin ja nähtävyyksiin matkan varrelta

Parkkipaikkamaksut ja tietullit

pan-america

HINTAAN EI KUULU

Lennot

Vapaapäivien syömiset

Lounaat & ruokajuomat

Viranomaismaksut & viisumit

Toimistomaksu

Tuttuun tapaan ryhmät ovat pieniä (Maks. 10 pyörää + Matkanjohtaja) ja paikat myydään loppuun todella nopeasti!


 

Alustava matkaohjelma – eli pääkokonaisuus! Ryhmän kokoontumisilla säädetään varsinaiseen muotoon. Varsinkin Etelä-Amerikassa on useita reittivaihtoehtoja! Kilometrejä on matkalla melkoisesti, mutta välillä on kevyempiä päiviä ja myös lepopäiviä sopivin välein.

 
 
pan-america

Kysymyksiä?

+358 40196 5721 tai mail@peterpanbike.fi | Ennen matkaa pidämme infotapaamisen, jossa paljon lisää faktaa tulevasta!


pan-america

MATKAN ALKU JA LOPPU

ANCHORAGE, ALASKA - USHUAIA, ARGENTIINA

PASSI, VIISUMI, AJOKORTTI & KARNETTI

Kaikki nämä käydään yhteisillä tapaamisilla reilusti ennen matkaa

pan-america

MILLÄ AJETAAN?

Tämä on moottoripyörämatka, joka ajetaan ikiomalla pyörällä. Ei taida löytyä vuokraajaa, joka tälle seikkailulle vuokraisi pyörän :) Sopivin on tietty all-road. Vaihtoehtoja matkasektorilla on tänään paljon. Honda TransAlpilla menee ongelmitta. AfricaTwin on kaupoissa. BMW taitaa olla suosituin? Triumph Explorer? Italobellalla rohkein!?

pan-america


KUINKA RASKAS MATKA?

Tiet, liikenne & fyysinen vaativuus

Yksin vai matkustajan kanssa? - Periaatteessa ei kyytiläisiä, mutta se on mahdollista, jos on paljon keskenään matkustanut pariskunta. Niin ikään takapenkille voi ottaa matkustajan osataipaleille. Kysy!

Huoltoauto mukana? - Ei. Kaikki tavarat tulee pyörän päälle.

Tiet ja liikenne? - Tarvitset usean vuoden kokemuksen moottoripyöräilystä ja kestävän ahterin. Tämä matka ei sovi ensikertalasille. Loppupelissä reissu saattaa kuitenkin käydä enemmän psyykekseen kuin fysiikan päälle. Tulet käymään tällä matkalla läpi koko tunteidesi kirjon! Kukaan ei ole koskaan jälkeenpäin katunut vastaavaa reissua ;)

pan-america


Ruoka & Majoitus

Joskus otettava mitä saa, mutta pääsääntöisesti siistit majoitukset ja hyvää ruokaa

Hotellit - joita käytämme tällä matkalla pääsääntöisesti siistejä ja hyvätasoisia paikkoja. Joskus on otettava mitä saa. Majoitus mahdollisuuksien mukaan kahden hengen huoneissa. Joskus omissa huoneissa, mutta joskus ryhmätiloissa.

Ruokailut - Hintaan kuuluu kunnon aamiainen ja illallinen kaikkina ajopäivinä. Lounaat ja vapaapäivän syömiset omakustenteisia.

Allergiat ja ruokavaliot? - Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai erikoisruokavalio, ilmoitta siitä meille ennen matkaa. Jotenkin aina pärjätään!