5 päivän retki tuttuun ja tuntemattomaan itänaapuriin. Matkan aloitat Niiralan raja-asemalta ja päätät Saariselälle, Jänkhällä Jytisee tapahtumaan. Siinä välissä mm. ydinmurtaja Lenin Murmanskissa ja itse kaupungille olemme varanneet koko päivän. Belomorskissa sinusta tuntuu, että olet ajanut ajassa 60 vuotta taaksepäin. Petroskoissa koet Pietarin pienoiskoossa ja maistat peruskarjalaista ruokaa.

Matka loppuu samaan aikaan kun Jänkhällä Jytisee 2019 alkaa, joten voit helposti yhdistää nämä tapahtumat!

Ps. Tätä on ajettu niin HD'llä, että Rocketilla, Victorylla ja myös ZZR 1400'lla - kaikilla pyörillä pärjää hienosti! ;)

 
 

Kartta suurenee klikkaamalla ja päiväkohtaisen matkaohjelman löydät alempana.


venaja-moottoripyoralla

MATKAPÄIVÄT

12.08 - 16.08.2019 | 5pv

venaja-moottoripyoralla

HINTA

Kuljettaja 750€

Apukuljettaja 650€

1 hengen huone +200€


Liikennemerkit - 🅿️= Paikkoja vapaana, ⚠️= Täyttymässä, ⛔ = Matka täynnä

venajalla-moottoripyoralla

HINTAAN KUULUU

Suomalainen matkanjohtaja

Matkainfo Suomessa ennen matkaa

Majoitukset hyvissä keskitason hotelleissa ja majataloissa

Bensat Venäjän puolella

Aamiaiset & illalliset

Opastettu bussikierros Murmanskissa

Parkkipaikkamaksut ja tietullit

venaja-moottoripyoralla

HINTAAN EI KUULU

Viisumi

Lounaat

Ruokajuomat

Toimistomaksu

Tuttuun tapaan ryhmät ovat pieniä (Maks. 10 pyörää + Matkanjohtaja) ja paikat myydään loppuun todella nopeasti!


Murmansk | Venäjälle moottoripyörällä

Hintaan kuuluvat ateriat | 🥐 = Aamiainen ; 🍔 = Lounas ; 🍗 = Illallinen

Päivä 1 | > Niirala - Petroskoi | 290km | 🍗

Kokoontuminen Niiralan raja-asemalle klo 11.00 mennessä ja muutama sana tulevasta. Sitten rajan yli ja kohti Petroskoita. Illalla maukas tervetuloilllallinen perinteisessä karjalaisessa ravintolassa.

Päivä 2 | Petroskoi - Belomorsk | 380km | 🥐, 🍗

Ajamme syvemmälle Karjalaan. Tie on hyvä ja ruuhkat loppuvat tähän. Päivän päättärimme on Belomorsk, pieni kaupunki Vienanmeren rannalla, jossa aika näyttää pysähtyneet 60 vuotta sitten. Uimaan Viennanmeressä?

Päivä 3 | Belomorsk - Murmansk | 636km | 🥐, 🍗

Aikaisin aamusta Murmansk Highwaylle ja kohti pohjoista. Luvassa tunturia, kerrostalokyliä, poroja ja autiota tietä. Murmanskin ja Pietarin välistä päätietä ei voi kutsua ruuhkaväyläksi. Illansuussa saavumme pohjois-Venäjän helmeen.

Päivä 4 | Murmansk | 0km | 🥐, 🍗

Päivä pyhitetty Venäjän pohjoiselle ulottuvuudelle Murmanskille. Aamiaiselta ajamme Alyoshalle - kaupunkia hallitsevalle hulppealle betonisotilaalle, joka on pystytetty toisessa maailmansodassa kaatuneiden sotilaiden muistolle. Seuraavaksi ydinmurtaja MS Leninille, joka nykyään museona kaupungin satamassa. Ja Leninille loogisena jatkumona on Pohjoisen laivaston museo!

Päivä 5 | Murmansk - Raja-Jooseppi - Saariselkä | 310km | 🥐, 🍗

Murmans jää taustapeileihin, kun suunnamme etupyörät kohti Suomea. Raja-Joosepista yli ja ollaan Urho Kekkosen kansallispuistossa. Saariselällä ollaan sopivasti ennen saunaa ja päättäjäisillallista. Sitten nauttimaan Jänkhällä Jytisee tapahtumasta!


venajalla-moottoripyoralla

MATKAN ALKU JA LOPPU

NIIRALA / SAARISELKÄ

 

PASSI, VIISUMI, AJOKORTTI

& MUUT ASIAKIRJAT

 
IMG_0660.JPG

Kysymyksiä?

+358 40196 5721 tai mail@peterpanbike.fi | Ennen matkaa pidämme infotapaamisen, jossa paljon lisää faktaa tulevasta!

espanja-moottoripyoralla


KUINKA RASKAS MATKA?

Tiet, liikenne & fyysinen vaativuus

Yksin vai matkustajan kanssa? - Tämän matkan voi hyvin ajaa kaksi pyörän päällä.

Huoltoauto mukana? - Ei. Kaikki tavarat tulee pyörän päälle.

Tiet ja liikenne? - Teidän kunto vaihtelee paljon, mutta ajamme vain päällystettyjä teitä! Liikenne erittäin vähäinen, Murmanskia lukuun ottamatta. Kilometrejä kertyy noin 1600.

IMG_3572.jpg


Ruoka & Majoitus

Siistit hotellit, majatalot ja erinoaista venäläistä ruokaa

Hotellit - joita käytämme tällä matkalla ovat siistejä ja hyvätasoisia paikkoja. Majoitus kahden hengen huoneissa. Matkan hinta on ilmoitettu aina 2hh mukaan. 1hh lisämaksusta.

Perimmekö yksinmatkustavalta 1hh lisämaksun? - emme peri, ellet vartavasten tilaa 1hh huonetta. Muussa tapauksessa jaat huoneen samaa sukupuolta olevan matkalaisen kanssa.

Ruokailut - Hintaan kuuluvat ateriat löydät “hintaan kuuluu” osiosta ja matkaohjelmasta - 🥐 = Aamiainen ; 🍔 = Lounas ; 🍗 = Illallinen

Allergiat ja ruokavaliot? - Kasvisruokavalio, keliakia, laktoosi-intoleranssi eivät ole ongelma ja muut ruokavaliot otamme aina huomioon mahdollisuuksien mukaan.


IMG_8796.jpg

MILLÄ AJETAAN?

Omilla moottoripyörillä. Vaihteleville, päällystetyille teille sopivilla, vähintään 500cc konepyörillä. Jos customi niin mielellään vähintään 750cc. Customillakin pärjää hyvin mutta all-road ehkä mukavin vaihtoehto. Tätä on ajettu niin HD'n Electra Glidellä kuin Yamahan R1'llä ja kaikella siitä välistä.