MIKSI PETERPANBIKE MOOTTORIPYÖRÄMATKALLE?
Miedän mielestämme PaterPanBiken tapa matkustaa moottoripyörällä on yksi parhaista ellei jopa paras. Matkustamme pienissä ryhmissä, joissa saat kaikki ennakkoon suunnitellun matkan edut melkein omatoimimatkailun joustavuudella.


1 - MEILLÄ ON KOKEMUSTA
PeterPanBike on 19 vuoden aikana matkustanut ryhmien kanssa 106 maassa. Moottoripyöräryhmien kanssa olemme ajaneet 92 maassa. Voimme sanoa hyvällä omatunnolla, että tunnemme planeettamme!


2 - MATKANJOHTAJAMME VIEVÄT SINUT PARHAILLE TEILLE
Matkan suunnitteluvaiheessa pureudumme kohdemaan parhaisiin reitteihin, jotta saamme käytettävissä olevaan aikaan mahdollisimman monipuolisen elämyksen. Alat nauttia matkasta ensimmäisestä päivästä lähtien, me huolehdimme käytännön asioista...


3 - MEIDÄN KANSSA MATKUSTAMINEN ON TURVALLISTA
Seuraamme päivittäin mitä missäkin maassa ja maanosassa tapahtuu. Emme vie ryhmiämme maihin ja paikkoihin joissa riski joutua selkkauksen keskelle on vakava. Se on kuitenkin meidän jokaisen muistettava, että mikään maa ei ole 100% turvallinen. Ei edes Suomi.


4 - MATKANJOHTAJASI AJAA RAKKAUDESTA MOOTTORIPYÖRÄILYYN
Matkanjohtajamme ovat alansa ammattilaisia ja kokeneita motoristejä, joilla on paljon kilometrejä mittarissa. Niin ikään matkanjohtajamme ovat vuosien varrella tottuneet selviytymään tilanteesta kuin tilanteesta. Tämä takaa sen, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen olitpa meidän kanssa missä päin maailmaa tahansa!


5 - AIKA ON RAHAA
Moni ex-omatoimimatkailija matkustaa tänään mielellään PeterPanBiken mukana. PeterPanBiken matka on valmis elämyspaketti. Matkalla koet viikossa sen mihin sinulla omatoimimatkalla menisi ainakin kaksi. Kahdessa viikossa koet saman mitä omatoimimatkalla kuukaudessa. Olemme suunnitelleet reitit ja nähtävyydet valmiiksi ja sinun tarvitsee keskittyä ainoastaan siihen oleelliseen, ajamiseen!


6 - PIENESSÄ RYHMÄSSÄ ON MUKAVAMPAA
Ei matkakaveria ja yksin ajaminen tuntuu tylsältä? Älä suotta arastele lähteä matkaan yksin koska jaettu ilo on paras ilo. PeterPanBiken matkoilla tapaat aina samanhenkisisä ihmisiä, ja matkoillamme muodostuu ystävyyssuhteita jotka kestävät eliniän. PeterPanBiken ryhmät ovat pieniä. Max 10 pyörää + matkanjohtaja!


7 - FREERIDE. VAPAUS VALITA!
Et ole joka päivä sidottuna ryhmään. Meillä kaikilla tulee hyvässäkin seurassa päiviä, joina tuntuisi mukavalta ajaa yksin tai ihan miniporukassa. Kun tuntuu siltä, saat matkanjohtajaltasi aamulla kaikki tärkeät kordinaatit. Ja matkanjohtasi tavoitat aina tarvittaessa puhelimella.


8 - MUKAVAT MAJOITUKSET & RAVINTOLAT
Yksityisryhmissä majoitus voi olla leirintäalueista 7 tähden hotelleihin. PeterPanBiken normaaleilla matkoilla majoitut mukavissa ja kun tarjolla on, niin motoristihenkisissä siisteissä keskitason paikoissa. Sama pätee ravintolavalintoihin. Löydät itsesi useammin rennosta steakhousesta kuin tärkättyjen valkoisten pöytäliinojen paikoista.


9 - HYVÄT PYÖRÄT

Valitsemme yhteistyökumppanimme jokaisessa kohdemaassa todella tarkasti. Meidän päällimmäinen prioriteetti on mahdollisimman hyväkuntoiset ja paikallisen maastoon sopivat moottoripyörät, joilla ajonautinto on korkeimmillaan. Aina mahdollisuuksien mukaan pyrimme järjestämään pyörät asiakkaiden toiveiden mukaisiksi.


10 - REHELLINEN HINNOITTELU

Meidän sivuilla näet kokonaiskulut heti kättelyssä, eikä matkan aikana tai sen jälkeen tule mitään ikäviä yllätyksiä! Jokaisen matkan kohdalla on eroteltu ”Kuuluu hintaan” ja ”Ei kuuluu hintaan”.