Noin 500 000 toinen toistaan kiiltävämpää moottoripyörää, tuplasti motoristeja, näyttelyitä, esityksiä, juhlia, kauppoja, letka-ajoja, musiikkia, ruokaa ja juomaa -  ympärivuorokautisesti, kaikkea mikä liittyy moottoripyöriin ja paljon!

Daytona Bike Week on tapahtuma, joka kaikessa hengästyttävyydessään kannattaa kokea ainakin kerran elämässä. Ja se täytyy kokea Harrikan selässä, ollaanhan sentään Amerikassa!

Mp-juhlien lisäksi luvassa on tietysti televisiosta tuttu Miami, kilometrien pituisia hiekkarantoja, Florida Keysin kuvankaunis saaristotie, Orlandon valtavia teemapuistoja, Evergladesin alligaattoritäytteisiä suoalueita, suurkaupunkien viihdettä ja tietysti runsaasti asfalttiteitä kruisailua varten!

Aurinkorasvaa nenänpäähän, kevyt matkavarustus laukkuihin ja reippaasti kohti Floridan aurinkoa!

Kartta suurenee klikkaamalla. Päiväkohtaisen matkaohjelman ja pyörävaihtoehdot löydät alempana.


daytona-bikeweek-moottoripyörällä

MATKAPÄIVÄT

02.03 - 10.03.2020 | 9 pv | 🅿️

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

HINTA

Kuljettaja 3590€

Matkustaja 2190€

1 hengen huone +600€

Liikennemerkit - 🅿️= Paikkoja vapaana, ⚠️= Täyttymässä, ⛔ = Matka täynnä

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

HINTAAN KUULUU

Suomalainen matkanjohtaja (Dani)

Matkainfo Suomessa ennen matkaa

Majoitus hyvissä keskitason hotelleissa ja motelleissa

Moottoripyörän vuokra (sis. pakolliset vakuutukset)

Bensat

Vuokraamokuljetukset

Kunnon aamiainen & illallinen kaikkina ajopäivinä

Tie-, parkki- & luonnonpuistomaksut

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

HINTAAN EI KUULU

Lennot

Lounaat

Vapaapäivien ruokailut

Ruokajuomat

Toimistomaksu

Tuttuun tapaan ryhmät ovat pieniä (Maks. 10 pyörää + Matkanjohtaja) ja paikat varataan loppuun todella nopeasti!


Hintaan kuuluvat ateriat | 🥐 = Aamiainen ; 🍔 = Lounas ; 🍗 = Illallinen

Päivä 1 | > Miami

Sinivalkoisin tai muun värisin siivin saavumme Miamiin. Tervetuloa sarjoista ja elokuvista tuttuun Miami Beachiin! Iltasella, kylmät juomat kädessämme, käymme läpi tulevien päivien ohjelmaa. Tämän jälkeen on vielä aikaa käydä tutustumassa Miamin sykkeeseen, tai vaihtoehtoisesti, omaan sänkyyn.

Päivä 2 | Miami - Key Largo - Key West | 280km | 🥐,🍗

Amerikankopterit alle, nokat suoraan kohti South Beachia ja sieltä legendaarista Highway 1 pitkin aina manner Usa'n eteläisimpään nurkkaan Key Westiin. Täällä sijaitsee myös nollapiste, eli Amerikan ykköstien alku ja USA:n eteläisin piste!

Kapea, kiemurteleva ”Overseas Highway” on jo itsessään ainutlaatuinen elämys. Sitä syystäkin pidetään yhtenä maailman kauneimpana ajoreittinä. Itäpuolella kimmeltää Atlantin valtameri ja lännessä Meksikonlahti upeine koralliriuttoineen.

Matkalla pysähdymme nauttimaan lounasta esim. Key Largossa, ja samalla saatat nähdä joitakin paikallisia asukkaita, kuten parimetrisiä liskoja, meressä kelluvia manaatteja ja massiivisen valikoiman trooppisia lintuja, joista pelikaanit ovat niitä ihmisläheisimpiä. Osa niistä on jalostanut itselleen kerjäämisen hienovaraisen taidon.

Majoitumme Key Westissa rantahotellissa, mutta kuitenkin ydinkeskustan tuntumassa! Iltapäivällä voit nauttia auringonlaskusta hiekkarannalla ja heti pimeän tulleen lähdetään ruokailemaan yhteen kaupungin lukuisista kalaravintoloista.

Päivä 3 | Key West - Everglades National Park | 350km | 🥐,🍗

Tänään matkataan takaisin mantereelle Homesteadin kautta, josta kaarevaa ajopolkua pitkin Everglades National Parkin syvyyksiin. Tältä tuntuu ajaa viidakossa – jos olet sitä joskus miettinyt!

Everglades on USA:n suurin subtrooppinen kansallispuisto. Puisto majoittaa 300 eri lintulajia, 600 kalalajia ja siellä pääsee katsomaan ehkä luonnon monipuolisinta evoluution muovaamaa tappajaa - alligaattoria (Grrrrrr!). Jos haluat kokea Evergladesin parhaat palat lyhyessä ajassa, niin suosittelemme hydrokopterin kyytiä.

Päivä 4 | Everglades - Tamiami Trail - Clearwater | 400km | 🥐,🍗

Suuntana Clearwaterin rantakaupunki Meksikonlahden rannalla. Päivän aikana tutkitaan itärannikon mutkabaanoja ja ajetaan mm. kuuluisa Tamiami Trail - 1928 rakennettu tie, jossa alligaattorit ovat yleisempi näky kuin jalankulkijat ;)

Clearwaterissa päästään nauttimaan tasokkaista ravintoloista, kävelypromenadeista ja rantakaupungin rennosta tunnelmasta.

Päivä 5 | Clearwater - Ocala - Daytona Beach | 400km | 🥐,🍗

Tänään se alkaa – oletko valmis? Alkupäivästä jatketaan Floridan parhaimpien teiden keräämistä ja iltapäiväksi päädytään Daytona Beachille avausseremonian kellojen soidessa! Matkalla majapaikkaamme kohtaamme todennäköisesti ensimmäisen Harrikkaruuhkan. Daytonassa moottoripyörillä on onneksi etuajo-oikeus ja usein ihan omat kaistat Bike Weekin aikana. Ajemme Harrikoilla rantabulevardia pitkin tuhansien muiden pyörien seassa ja kun alkaa tuntua siltä, että paikka on ainakin päällisin puolin koluttu, voimme jatkaa majapaikkaamme josta alkaa sitten 2 päivän pituinen oma aika.

Päivä 6 & 7 | Daytona Beach / Bikeweek | 0km tai niin paljon kun haluat

Daytonassa voit kulkea omia polkujasi, tai voidaan tehdä päiväkohtaisia yhteisiä ajeluita, esimerkiksi Daytona International Speedwayn ympärille levittäytyvään suurimpaan messukeskittymään. Bike Week järjestää monenlaista viihdykettä pitkin päivää, ja iltaohjelma keskittyy Daytona Beachin bilekadulle. Nyt voit elää ja hengittää moottoripyöriä 24/7. Vaihtoehtoisesti voit myös rentoutua rannalla tai ajella juhlahumusta Orlandoon vaikkapa huvipuistoon. Päätä itse, mikä on riittävä annos moottoripyörähurrikaania sinulle!

Päivä 8 | Daytona – Miami | 450km | 🥐,🍗

Seikkailu päättyy sinne mistä se alkoikin, eli Miamiin. Joten tee nyt kaikki se mitä et reissun alussa ehtinyt. "Jos jotain ei löydy Miamista, sitä ei ole vielä keksitty" tai niin ainakin väittää Vincent 'Vinnie' DeMarco Miami Vice'stä. Pistäydymme matkalla Miamiin mm. Kennedy Space Centerissä katsomassa, miten avaruus on valloitettu Amerikan tyyliin.

Suosittelemme helpotusta kuumalle iltapäivälle Venetian Poolin altaissa. Yhdysvaltojen mittakaavassa historiallinen 1923 vuonna rakennettu julkinen ulkoilmauimala, joka on kaikkea muuta kuin tavanomainen: vesiputouksia, koralleja ja vedenalaisia luolia. Erittäin mukava tapa päättää tämä matka! Kaupungin vilkas yöelämä ja rajattomat shoppailumahdollisuudet ovat kuin piste i:n päälle.

Päivä 9 | Miami >

Pyörien palautus aamusta, ellei edellisenä iltana palautettu. Lentokentälle ja kohti Helsinkiä, ellet jää vielä nauttimaan Miamin vilskeestä!

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

Kysymyksiä?

+358 40196 5721 tai mail@peterpanbike.fi

USEIN KYSYTTYÄ

Ennen matkaa pidämme infotapaamisen, jossa paljon lisää faktaa tulevasta!


daytona-bikeweek-moottoripyörällä

MATKAN ALKU JA LOPPU

MIAMI / MIAMI

Lennot

Varattuasi meiltä matkan saat ehdotuksen lentoja myyvältä yhteistyökumppaniltamme. Mikäli ryhmä on vielä varaushetkellä vajaa, saat tarjouksen heti kun matkan minimi osallistujamäärä on saavutettu. Jos varaat lennot itse varsinaiselle päättymispäivälle, on aina hyvä idea ottaa paluulento, joka ei lähde päätekohteesta ennen puoltapäivää.

Parhaat yhteydet Helsingistä USA:han on Finnairilla, American Airlinesilla, British Airlinesilla ja Iceland Airilla. Vertaile tästä!

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

PASSI, VIISUMI, AJOKORTTI

& MUUT ASIAKIRJAT

Viisumi (ESTA) - Suomen kansalaisilta ei vaadita viisumia, sen sijaan suomalaiset tarvitsevat ennakkoon virallisilta nettisivuilta haettavan matkustusluvan, Electronic System for Travel Authorization (ESTA). Lupa on anottava sähköisellä lomakkeella viimeistään 72 tuntia ennen matkaa. Suosittelemme hakemaan luvan hyvissä ajoin.

Hae ESTA täältä.

Lupa on voimassa 2 vuotta tai kunnes passi menee vanhaksi ja maksaa 14$, eli noin 11€.

Passi - Tarkista, että passisi on voimassa. Passin tulee olla voimassa 6 kuukautta matkan jälkeen.

Ajokortti - Amerikassa käy suomalainen kortti alle 90 päivän matkoilla

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

KUINKA RASKAS MATKA?

Yksin vai matkustajan kanssa? - Tämän matkan voit ilman muuta ajaa kaksi pyörän päällä.

Huoltoauto mukana? - Ei. Kaikki tavarat mukaan pyörien päälle

Tiet ja liikenne? - Tämä on 100% asfalttimatka ja tiet pääsääntöisesti hyvässä kunnossa. Liikenne rauhallinen, Daytonaa ja Miamia lukuun ottamatta. Kilometrejä reissulla kertyy noin 2000

Ajopäivän pituus: 8-10 tuntia päivässä. Pyrimme ajamisen lisäksi bongata mahdollisimman paljon nähtävyyksiä. Perillä olemme aina valoisaan aikaan, jos vaan mahdollista.

daytona-bikeweek-moottoripyörällä

Ruoka & Majoitus

Motoristiystävälliset majoitukset ja rennot ravintolat

Hotellit - joita käytämme tällä matkalla ovat siistejä ja hyvätasoisia paikkoja. Usein motoristiystävälliset motellit. Majoitus kahden hengen huoneissa. Matkan hinta on ilmoitettu aina 2hh mukaan. 1hh lisämaksusta.

Perimmekö yksinmatkustavalta 1hh lisämaksun? - emme peri, ellet vartavasten tilaa 1hh huonetta. Muussa tapauksessa jaat huoneen samaa sukupuolta olevan matkalaisen kanssa.

Ruokailut - Hintaan kuuluvat ateriat löydät “hintaan kuuluu” osiosta ja matkaohjelmasta - 🥐 = Aamiainen ; 🍔 = Lounas ; 🍗 = Illallinen

Allergiat ja ruokavaliot? - Kasvisruokavalio, keliakia, laktoosi-intoleranssi eivät ole ongelma ja muut ruokavaliot otamme aina huomioon mahdollisuuksien mukaan.


Millä ajetaan?

USA:ssa liikut isolla Harley-Davidsonilla, joka on Pohjois-Amerikassa omiaan. Tällä matkalla on useita pyörävaihtoehtoja. Pariskunnille selkeä ykkönen on HD Ultra Glide. Siinä apukuljettajalla on oma nojatuoli ja pyörässä on iso takalaukku. Se mikä on hauskin yksin ajavalle, onkin jo sitten vaikeampi, ellei mahdoton sanoa. Omia suosikkejamme ovat Road King, Heritage Softail ja Street Glide.

Perusvalikoima USA-matkoillemme on tämä; Street Glide, Road Glide, Ultra Glide, Road King, Heritage Softail, Fat Boy, Dyna Low Rider. Jos sinulla muu malli mielessä, kysy!

daytona-bikeweek-moottoripyörällä