Kuinka raskas matka?

PeterPanBikella on käytössä "Kaktus" luokitus. Kaktus merkinnän avulla saat osviitta siitä miten raskas matka on kyseessä. Matkakohtainen kaktus luokitus löytyy jokaisesta matkakuvauksesta.

#peterpanbike

1 CACTUS
Riittää että jaksat MOTO-GP mainoskatkon aikana hengästymättä jääkaapille ja takaisin. Ajopäivät lyhyitä. Tiet hyviä ja päällystetettyjä. Paljon tähtiä hotelleissa. Huoltoauto matkatavaroillesi. Kolmen ruokalajin menuut. Aikaa ottaa gintonic ja toinenkin uima-altaan reunalla. Kaikki erikoisruokavaliot voidaan huomioida.

#moottoripyörämatka

2 CACTUS 
Kuten yhden kaktuksen matkat, mutta ajopäivät ja kilometrimäärät vähän suurempia. Niin ikään päiväkohtaisia vaihteluita on enemmän.

 

#route66USA

3 CACTUS
Yleisin matkatyyppimme. Sopii normaalille konepyöräkuljetajalle, mitä se normaali konepyöräkuljettaja sitten onkaan... :] ... siistit ja hyvät keskitason hotellit ja motellit. Matkaa tehdään kohteesta, matkasta ja olosuhteista riippuen 200-600km päivä. Katsellaan matkan varrella olevat tärkeimmät nähtävyydet. Normaali maksimi pyörän päällä 8h/päivä. Matkaan lähdetään auringonnousun jälkeen ja seuraavassa kohteessa ollaan ennen auringonlaskua. Huoltoauto matkakohtaisesti.

#easyrider

4 CACTUS
Näillä matkoilla ajetaan offroad-/allroad- pyörillä. Päivät eivät kilometreissä välttämättä pitkiä. Tunteja saattaa sen sijaan mennä useitakin ennen seuraavaa hotellia reittivalinnoista ja keliolosuhteista riippuen. Ajetaan kartassa olevilla teillä. Vakuutukset voimassa. Hotellit ja motellit kuten kolmen kaktuksen matkoissa.

#highway1

5 CACTUS
Jos ajetaan mailla kaukaisilla, niin konepyöränä offroad-/allroad- pyörät. Tiet voivat olla mitä tahansa ja välillä eivät teitä lainkaan. Matkan pääsyvaatimuksena offroad- kokemus. Majapaikat eivät aina ennakkoon varattuja, joten matkan majoituksen taso kirjavaa. Niin ikään ravintolat saattavat syrjäseuduilla olla erittäin mallia perus. Joskus tarjolla ainoastaan yksi vaihtoehto. Silloin on syötävä tai olla syömättä... :)
Viiden kaktuksen matka voi olla myös Euroopassa tai Euroopan laitamilla omilla asfalttipyörillä tehtävä matka, jolla nähtävyydet katsotaan pääsääntöisesti liikkuvan pyörän päältä. Pitkiä ajopäiviä. Paljon ajamista ajamisen ilosta.

#easyriderusa

6 CACTUS
Nämä ovat kaikkea. Sunnuntaiajelua sileillä päällysteillä, Extream-jumppaa tien tapaisilla perunamailla ja kaikkea siltä väliltä... eli Vuoden Suuria Seikkailuja (V.S.S). Majoitus kirjavaa. Jaksat pitkää päivää pyörän päällä kaikenlaisissa olosuhteissa... myös haastavissa... ja tarvittaessa vähillä eväillä. Ymmärrät, että moottoripyörämatkalla saattaa sataa... että saattaa sataa montakin päivää putkeen... ;) ... tiedostat, että välillä saatetaan joutua ajamaan myös pimeässä... pimeässä ja sateessa. Ja koska V.S.S -matkat ovat pitkiä, myös sosiaaliset kykysi saattavat joutua koetukselle. Eli saatat paikka paikoin tarvita avoimempaa mieltä ja pidempää pinnaa kuin tiesit sinulla olevan.