Päivä 6 | Meksiko | Loreto - La Paz

Loreton kalliomaisemia!

Päivä 6 | Loreto - La Paz

Aurinko nousee kello 0626. Tiedän sen, koska heräsin kello 0624 Hannun lukiessa ääneen espanjankielisiä uutisia. Otan auringonnousukuvan ja menen takaisin peiton alle, mutta uni mennyt. Eikun ylös ja uimaan, rantaan ja sähköpostien ääreen. Miellä on tänään turistiaamu. Lähtö vasta kello 10am joten montaa pientä asiaa ehtii tehdä vähän.

Ajettuamme ensimmäisen kilometrin totean kameran jääneen hotellille. Ryhmä jää Loreton rantabulevardin varteen kuvaamaan pelikaaneja ja haen kameran, joka löytyi sängyltä peiton taitteesta. Kameran hävittäminen on aina suuri katastrof de katastrof. Pieni katastrof on myös silmälasien hävittäminen mutta onneksi minulla on varalasit matkassa. Minne ne hävisivät? Sitä tarina ei kerro!

Päivän ensimmäiseen ajotuntiin mahtuu monilukuinen määrä Baja Californian parhaita mutkia hulppeassa vuoristossa. Päivän toiseen ajotuntiin mahtuu suoraa, suoraa ja suoraa. Maasto ja maisemat vaihtelevat välillä erittäinkin nopeasti. Kaktuksista ei silti ole pulaa. Niitä riittää koko päiväksi vaikka välillä ajammekin viljelysmaiden halki.

HighWay1

Päivän päätepisteemme on Tampereen kokoinen La Paz. Koostaan huolimatta La Paz on hyvinkin inhimillinen pieni suuri matala kaupunki. Ja korkean hotellimme vierestä löytyy matala maalattiabaari, josta saattaa tulla La Pazin kantabaarimme! Olemmehan me täällä kaksi yötä!

Auringonnousu 0626.

HighWay1

Rossyn ravintola.

Hotel Oasis, Loreto.

Porvoolaista ajomuotia Mexicossa

Mr Rossy ja Tarja

Daniil Amosov1 Comment