Minulta kysytään päivittäin, että minkäläinen ryhmä sinne Balille lähtee ja millä mennää? Tälläinen ryhmä seikkailijoita sinne lähtee ja kuvien menopeleillä mennään!

Sinikka Juutinen. Meidän naiskuskimme Oulusta, jolla on ikää nippa nappa 28 vuotta. Kokenut motoristi, jolla jo häämöttää mielessä vuoden 2020 PanAmerica, mutta ajetaan kuitenkin Bali Express ensin! Sinikka lähtee matkaa Hondan Trans Alpilla!

Arto Pekonen. Arto noin 50 vee lähtee toista kertaa PeterPanBiken matkaan, joten ensimmäillä matkalla tehtiin jotakin oikein!  Arto on Turun poikia ja yksi kolmesta Triumph-kuskeskeista. Alla Triumph Tiger 800 XC.

Erkki Turanlahti. Erkki on noin 50 vee pitkän linjan motoristi joka ajaa kaikki alle 20000km matkat yksin. Nyt tulee kuitenkin yli 20000km joten Erkki päätti liittyä ryhmäämme mukaan! Erkki on Helsinkiläinen bemarimies. Pyöränä BMW R1200GSA.


Jani Selenius. Sinikan ikäinen juniori... noin! Ajanut PeterPanBiken Che Guevaran. Kuukauden mittaisen Etelä-Amerikan kierroksen 2014. Porvoolainen Jani viihtyy vähän huonommillakin teillä ja lähteekin matkaan Yamaha Tenere 660'llä, joka on todennäköisesti Mongoliassa se kaikkein paras pyörä!

Jussi Huttunen

Jussi Huttunen. Kotkan poika (Karhulan Neste :), Jussi noin 50 vee ajoi 2012 PeterPanBiken 2 kuukauden Tsingis Khan seikkailun stan-maihin. Sen matkan jälkeen Jussi laittoin BMW F800GS pyöränsä 'vajanseinäännojaamaan'. Nyt kesän aikana Jussi on puhallellut pölyjä pois ja pyörä on tämän aamuisen puhelun perusteella huomenna ajokunnossa!

Kimmo Kauranen

Kimmo Kauranen. Kimmo noin 50 vee lähtee matkaan Yamahan Supertenerellä ja on niin ikään Porvoosta! Kimmolla takana puoli tusinaa PeterPanBike matkaa ja saman verran varauksessa :) ... Kimmolla on mökki (jossa käy mielellään pyörällä keräämässä vadelmia) rajan lähellä ja kokoonnummekin sinne maanantaina 11.9.2017.


Severi Keinälä

Severi Keinälä. Helsinkiläinen Severi noin 50 vee liittyy matkaan mukaan Astanassa, missä on ollut kesästämässä Honda Crostourerinsa kanssa! Ja isännöinnyt siinä samalla Suomen osastoa Kazakstanin maailman näyttelyssä. Joillekin teistä tuttu myös amerikan matkanjohtajana. Nyt matkassa mukana turistina!

Timo Kosonen

Timo Kosonen. Timppa noin 50 vee on Savonlinnasta, joten kaikki mitä hän sanoo on kuulijan vastuulla. Timppa on niin ikään pitkän linjan PeterPanBike matkaaja ja takana 6 matkaa.  Menopelinä valkoinen Triumph Tiger 800XC. Timppa taitaa olla myös se jolla on matkan parhaat mekaanikon taidot. Toiveena tietty, että niitä ei tarvita!

Peter.jpg

Peter Ruotsalo. Se olen minä se. Noin 50 vee matkanjohtaja ja blogisti Helsingistä. Olen lähdössä 5'lle isolle matkalle, enkä yhtään vähemmän innoissani kuin aikaisemminkaan. Pikemmin päinvastoin. Nämä isot matkat ovat aina Iso Juttu ja matkalla oma ainutlaatuinen mikromaailmansa. Olen myös se kolmas Triumph -kuski sinisellä Tiikerillä. Ja ilmeisesti syypää siihen, että meillä on tällä seikkailulla Triumph-enemmistö! 


Christina Klawer - Kauranen

+ Christina Klawer-Kauranen. Noin 28 vee porvoolainen Christina hyppää Kimmon takapenkille Ulan Batorissa ja istuu siellä Hanoihin saakka, eli noin 3 viikkoa. Paljon paljon paljon matkustanut Chirstina halusi kokoe Kiinan moottoripyörän satulasta. Siinä samalla tulle aimo annos Mongoliaa ja vähän Vietnamia!

 

1 Comment