MOOTTORIPYÖRÄMATKA omalla porukalla?

PeterPanBiken kanssa kaikki on mahdollista! Oletko suunnittelemassa ikimuistoista syntymäpäiväkokemusta ystäviesi kanssa? Jotain ainutlaatuista liikekumppanillesi tai parhaille asiakkaillesi? Vai haluaisitko palkita työyhteisösi, esimerkiksi pitkällä viikonlopulla upeissa Andalusian kurveissa, Ural-viikonloppu Venäjällä tai matkalla Route66:lle? 

Oma porukka voi olla minkä kokoinen vain! Normaalisti se menee seuraavanlaisesti: 6-15 pyörää yhden matkajohtajan kanssa, 16-30 pyörää kahden matkajohtajan kanssa ja isoissa ryhmissä, joissa on 31 tai enemmän pyöriä, niin kolmen matkajohtajan kanssa. 
 
Saat toivoa mitä tahansa. Suunnittelemme ja järjestämme ryhmän matka ns. "avaimet käteen" ajatuksella, joten kaikki on valmiina ja sinun ei tarvitse huolehtia suunnittelusta tai varauksista. Oman ryhmän matka voi olla meillä jo valmiina, mutta matka voi olla myös räätälöity kokonaan ryhmäsi tarpeita vastaaviksi. Vain mielikuvitus on rajana, joten anna sen rehottaa!
 
Jos olet kiinnostunut järjestämään moottoripyörämatkan omalle porukalle, ota yhteyttä Dani Amosoviin, dani@peterpanbike.fi  ja / tai +358 407742284. Voit myös pyytää meiltä tarjouksen klikkaamalla alapuolella "pyydä tarjous" linkkiä!