#HD cafe
#turunlinna
#veikko tarnanen

Eli se on nyt menossa Turku HOGin järjestämä HD-viikonloppu. Huomenna lauantaina 1.8.2015 PeterPanBike on siellä myös. Olemme Aurajoen varressa Läntisellä Rantakadulla huutelemassa ohikulkijoille 'Osta Hyvä Matka' ... :] 

Jos lähdet huomenna ulkoiluttamaan minkä tahansa merkkistä moottoripyörääsi, etkä oikein tiedä mihin mennä, niin aja Turkuun ja poikkea matkajutuille. Turussa paistaa aina aurinko ja taivas on sininen kuten PeterPanBiken moottoripyörämatkoilla! 

Jos olet vielä illalla Turussa ja linnanjuhlat kiinnostavat niin kysy HOGin väeltä onko vielä irtopaikkoja. Heidät löytää myös siitä Aurajoen ranasta! Linnanjuhlat ovat kaikille konepyöräilijöille avoin tapahtuma. Ei tarvitse omistaa harrikkaa... eikä edes customia!

Hyvää Viikonloppua!

T. MLKP (MuoviLuotiKuljettajaPeter :)

Comment