#uusi-seelanti, #automatka
#automatka, #uusi-seelanti
#automatka, #uusi-seelanti

Aina välillä... tai aika monestakin suusta kuulee varsinkin messuilla, että kyllä sitä muuten moottoripyörämatkalle, mutta kun ei kotoa tahdo matkustusluvat irrota... laita perhe, vaimo, tyttöystävä, elämänkumppani tai isoäiti autoon ja aja itse samalla matkalla moottoripyörällä! Nyt se onnistuu Route66'lla USA'ssa ja Kaikouralla Uudessa-Seelannissa.

KAIKOURA on PeterPanBiken uusi RoadTrip-elämys maorien maahan. Karuun, rehevään, tasamaiseen, vuoristoiseen, tuliperäiseen maahan, jossa on paljon sitä mystistä mitä Tarussa Sormusten Herrassa. Ja luonto ja kulttuuri ovat ne, jotka näyttelevät pääosaa tällä matkalla pienellä urbanismilla maustettuna.

Näet ja koet Uuden-Seelanin molemmat saaret. Kuinka tuliperäinen maa kuplii kuumaa pohjoisessa ja jäätikkö hohkaa kylmää etelässä. Valasretken Kaikourasta. Maorien maut ja rikkaan kulttuuriperinnön Rotoruassa. Kuumia lähteitä ja kylmiä virvokkeita. Hulppeaa luontoa, historiaa, nykypäivää ja paljon muuta.

 

 

Comment