#meksiko moottopiryörämatka
#baja california

Viva Mexico... tacoja, tapaksia ja tequilaa. Upeita vuoristoteitä, hulppeita kaktusbaanoja... merta, valaita, aurinkoa ja pelikaaneja. Moottoripyöräilyä, moottoripyöräilyä ja moottoripyöräilyä rennoissa lattaritunnelmissa! Manjana oli eilen? So what! Eli saamme pyörät Mexicoon ja niille vielä jopa vakuutuksetkin, joten Baja California matka Mexicoon on varmistunut! Tiet joita ajamme ovat päällystettyjä ja harrikoilla mennään!

Tällä matkalla ajat vähintäänkin upean Baja Californian päästä päähän. Bongaat valaan ja ehkä toisenkin. Koet Barrancas del Cobren, Mexicon Grand Canyonin joka kilpailee mahtipintisuudessaan USA'n Grand Canyonin kanssa ja ehkä vielä joskus matkaolijoista. Koet monta pientä kylää jossa kaikki näyttää samalta kuin sata vuotta sitten. Sokerina pohjalla Tusconin lännenleffa studiot!

Comment