a3.jpg

... Amerikka kävi viikonloppuna Jyväskylässä Jyväskylän Suomi-Amerikkaseuran järjestämillä Amerikka-päivillä. Ja kuulosti se siltä, että Jyväskylässä on myös innostusta lähteä Amerikkaan... autolla! Tällä hetkellä lukkoon lyötyjä automatkoja Chicagosta - Los Angelesiin tulee kolme 2016...

... Route66 myös classikko autolla! Jos 2010-luvun menopelit tuntuvat liian tavallisilta, niin miten olisi 70-luvun Cadillac Eldorado avoauto. Rättikattoinen Buick tai Impala 70-luvulta? Tarjolla useita vaihtoehtoja. Kysy! ...

Amerikasta...
... heinäkuun Route66 ryhmämme palasi eilen Amerikasta. Matkanjohtaja Severi Keinälän tekemä blogi löytyy täältä...
http://route66usa201506.blogspot.fi

... paljon lisää Amerikkaa pukkaa syyskuussa. Niitä odotellessa voit poiketa vaikka Cafe Route66'n kahville Vantaan Biketeamiin!

#roadtrip usa

Comment