Route66, Route66, Route66, Route66... USA, Suomi, Ruotsi ja Viro. Eli PeterPanBike on ajanut MC Pogostan kanssa nyt neljän maan routekuuskutosta. Viimeinen eli Viro66 nyt menneenä viikonloppuna. Viron route on noista selkeästi lyhin... noin 6km suuntaansa! Johtuneeko siitä pituudesta tai lyhyydestä, että yhtään Route-pinsejä ei Vörustä löytynyt... ei ainakaan vielä. Mutta jos joku Vöryläinen tämän lukee... niin siitä vain tuotteistamaan Viron 66 matkaluvaltiksi. Suomessa jo paljon amerikan 66'n ajaneita ja oiva viikonloppuretkikohde! Keräämme me ihmiset hullumpiakin asioita kuin 66-teitä! Kirkkopongauksia, lentoyhtiöiden oksennuspusseja, ajettuja teitä, postimerkkejä, uinteja valtamerissä, maabongauksia ja sillä lailla. 
Viron kuuskutosen (molempiin suuntiin) olivat ajamassa menokoneihmiset; Kirsi ja Juoko Sarkkinen, Maire & Perttu Ikonenen, Maija ja Jorma Kuronen, Anu ja Jarno Lehikoinen, Jarmo Ikonen, Martine Balzani ja allekirjoittanut Peter Ruotsalo. Jääkö 66't siihen? Eivät taida jäädä... Route66 France 2016 valmistelut ovat MC Pogostassa jo täydessä tohinassa! Viva la revolution... eikun Viva la France... :]

#ruutikellari, #tarto
#Pogosta MC
#mc pogosta
#ma pogosta, #tallinna

Comment