Se on se aika vuodesta kun PeterPanBiken toinen Andfalucian matka lähtee liikkeelle. Tarkalleen ottane huommenna 3.6.2015. Sami Hokkanen veti huhtikuussa ensimmäisen Andalucian, mutta veti perinnnekartoilla, niin ei jäänyt aikaa kuvaamiselle... :] ... Huomenna veturiksi lähtee konepyöräkuljettaja Jyrki Lehtinen Garmin ladattuna. Tämä Jyrkin ensimmäinen varsinainen omaveto, joten pidetään Jyrkille peukkuja vaikka olen 99,9% varma että tuo pärjää hyvin jollein erinomaisesti muutenkin. Mutta toimisto Jyrki vahvasti hengessä mukana... ja vähän kateellisena. Paras päivä toimistolla häviää huonoimmalle päivälle pyörän päällä... ja Andaluciasta puuttuu ne huonot tiet kokonaan! Hyvää Matkaa koko porukalle! Blogi matkasta tulee tänne...

http://ppbandalucia201506.blogspot.fi

#Mika Pyypönen
#fondo, #ronda

Comment