Olemme avaneet yhteistyökumppanimme Biketeamin moottoripyöräkauppaan matkakahvilan. Cafe Route66... tarjolla on kahvia, cocista, energiajuomaa, benandjerryä (maailman parasta jätskiä ensiviikosta alkaen :), pullaa, täytettyä patonkia & croisanttia, proteiinpatukkaa, pikku hyvää ja tietty moottoripyörämatkoja sekä moottoripyöriä (Biketeamillä alakerrassa). Kahvilassa luettavana uusimmat MP-lehdet. Jos haluat istahtaa hetkeksi tietokoneesi kanssa, niin koneellesi on tarjolla on laajaa kaistaa!

Sellainen pikku oleellisuus tietty, että jos asut vähän kauempana eikä pääkaupunkiseutu ole sinulle kovin tuttu, niin Biketeam ja CafeRoute66 sijaitsee Vantaalla kehä kolmosen varressa. Jos ajat kehää Pietarista päin niin heti Tuusulantien jälkeen tulee Jumbo. Sitten Autokeskus, K-Rauta ja Biketeam! Jos tulet Tukholmasta päin niin päin vastoin. Navi tuo paikalle kun naputat siihen Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Poistu kehältä lentokentäntien tai virkamiehen rampista.

Elokuun alusta samassa tilassa tulee olemaan myös PeterPanBiken toimisto. Pakkaamme tavaroitamme parhaillaan Vanhalla Talvitiellä Helsingissä ja elokuun koittaessa työpulpettimme ovat Cafe Route66 yhteydessä. Niin ikään Cafe Route66 tulee olemaan se paikka missä pidämme tästä hetkestä eteenpäin kaikki matkainfomme!

Eikä siinä vielä kaikki! : ] ... Meillä on nyt myös täyden palvelun catering palvelu niin liivi- kuin liituraitajengien juhliin. Toteutamme kaiken laillisen mitä sitten keksitkin... ja me olemme myös hyviä keksimään jos et itse keksi ja haluat apua suunnitteluun! Pyydä mieltä tarjous kun sinulla häät, hautajaiset, bileet tai juhlat tulossa!

CafeRoute66 on avoinna kuten Biketeam. Arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15. Tervetuloa kahville, matkajutuille, moottoripyöräkaupoille... tai fiilistelemään ihan muuten vain! 

T. PeterPanBiken ja Biketeamin väki!

#cafe route66
#biketeam
#peterpanbike
#route66usa

Comment