Life Is Now!

Ja now alkaa olemaan se Juhannus myös. Eli Hookoon blööt ja kabanossit paistuvat kohta juhannusgrilleissä ja Suomen ajokesä alkaa olemaan parhaimmillaan! Nautitaan siitä! Syksyn tullessa voit jatkaa kesää makkaroilla tai ilman GobiDunes matkalla eksoottiseen Mongoliaan. Lähialue-eksotiikkaa on tarjolla lokakuun Balkanin kierroksellamme. Ja lokakuussa ajamme myös Marrakechin torille Marokkoon. 

GobiDunes | Mongolia | 11.09 - 18.09.2015 | 08p

... kahdeksan päivän rennon reipas ajokierros Mongolian aroille. Näet ja koet luonnollisesti ainutlaatuisen Ulan Batorin, Mongolian pääkaupungin, mutta erityisesti Ulan Batorin ulkopuolisen karun kauniin ja upean maan. Tutuksi sinulle tulee muun muassa Arizonamainen Baga Gazri Chuluu, Gobin laulavat dyynit, Yolin laakso ja historiallinen buddhalaiskeskus Ongi.

#gobi, #mongolia

Marrakesh | Marocco | 23.10-01.11.2015 | 10p

Näet ja koet mahtavan Atlaksen ja Rifin vuoristoalueen, spektaakkelimaisen Tizi’n Tichkan ylityksen sekä Marrakechin yöbasaarit. Marokon rikas kulttuuri ja ystävälliset ihmiset jättävät sinuun lähtemättömän vaikutuksen.
...Vierailemme upeassa Ifranen ”alppikylässä” ja ajamme läpi tuoksuvien setripuumetsien. Kuuluisan Dades-laakson ja Todra Gorgen jälkeen pääsemme tutkimaan kokonaisen päivän Marakechin salaisuuksia.

#camel, #marokko

Tirana | Balkanin maat | 03.10 - 11.10.2015 | 09p

Tirana yhdeksän päivän rennon reipas ajokierros Balkanille. Tutuksi sinulle tulevat niin Slovenia, Kroatia, Bosnia & Herzegovina, Montenegro, Albania, Kreikka, Makedonia, Serbia kuin Kosovokin. Tämä on siitä harvinainen matka, että maita on yhtä paljon kuin matkapäiviä!

Näet ja koet mm...
... Balkanin upeat ja hulppeat tiet. Unescon maailmanperintökohteista ainakin Dubrovnikin ja Skocjan luolat. Turkoosin Adrianmeren rannikkoa sekä vihreitä vuoria.
Albanian ja Tiranan torin. Kreikan jumalat rantalomaosuudella Tessalonikissa. Yhden Planeettamme uusimmista valtioista, Kosovon.

#tirana, #albania, #balkan

 

HD Weekend | Turku | 31.07-02.08.2015

Turussa tapahtuu paljon heinä-elokuun taitteen viikonloppuna! Meille konepyöräilijöille on tarjolla Turku HOGin järjestämä HD Weekend!

#hog-turku
 

Hyvää Juhannusta! T. Peter :]

Comment