Pieni askel ihmiskunnalle, suuri askel PeterPanBikelle...

... eli kotisivumme astuivat juuri 90-luvulta 2010-luvulle. Kaikki on uutta ja sivut ovat muuttuneet entisen 'yhden aukean näytön' sivuista skrollattaviksi! Kun rullaa sivuja vain reilusti alas oranssiin alapalkkiin saakka! Matkojen osalta konkreettisin muutos on, että nyt koko matka on yhdellä sivulla kuten englaninkielisellä sivustollamme. Visuaalisus on myös astunut monilukuisten kuvien myötä monta askelta eteenpäin. Iso kiitos sivuista kuuluu supertyöharjoittelijoillemme Emilie Issalylle ja Marika Räsäselle! ...

... matkojen täyttöaste ei vielä näy tuolla, mutta se pähkäilyn alla miten loogisimmin saamme toteutettua. Myös ns. firmablogi puuttuu vielä. Kaikki vanhat matkablogit ovat siellä omalla sivullaan. Ja yes, saa antaa palautetta vapaasti. Kaikki palaute otetaan kiitollisuudella vastaan...

... ja ja... tiedostan erittäin kirkkaasti niska vähän punoittaen, että viimeaikaisten projektien ja matkustamisen vuoksi minulla liian monta käsittelemätöntä viestiä postilaatikkossa, mutta vannon kautta kiven ja kannon, että ensi viikon jälkeen ei enää ole. Jos kuulut niihin, jotka ovat jo 'jonkun päivän' odottaneet vastausta postiin, niin pyydän jo etukäteen anteeksi, anteeksi, anteeksi! ... ja erinomaista loppukevättä. Se on ihan just upea kesä!

http://www.peterpanbike.fi

T. Peter :]

#moottopipyörämatka

_______________________________

Comment