cafe route66 vantaa - FINLAND

CAFE ROUTE66 sijaitsee tarkalleen ottaen osoitteessa Antaksentie 4 Biketeam Kehä III varressa. Pidämme ajokauden aikana yhteistyökumppanimme Biketeamin moottoripyöräliikkeessä matkakahvilaa. Tarjolla on kahvin ja teen lisäksi virvoikkeita, leivonnaisia, jäätelöä ja luonnollisesti moottoripyörämatkoja. Kahvilassa luettavana moottoripyörälehtiä sekä matkailukirjoja. Jos haluat istahtaa hetkeksi oman tietokoneen kanssa, niin meillä on tarjolla on maksuton WiFi -yhteys.

Jos tulet kauempaa eikä pääkaupunkiseutu ole kovin tuttu juttu, niin se lähestyminen menee näin. Jos ajat kehää Pietarista päin, niin heti Tuusulantien jälkeen tulee Jumbo. Sitten Autokeskus, K-Rauta ja Biketeam! Jos tulet Tukholmasta päin niin päin vastoin. Navi tuo paikalle kun naputat siihen Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Poistu kehältä lentokentäntien tai virkamiehen rampista.

Samassa tilassa kahvilan kanssa on myös PeterPanBiken toimisto.  Niin ikään Cafe Route66 on myös se paikka missä pidämme suurimman osan matkainfoistamme.

Tervetuloa kahville, matkajutuille, moottoripyöräkaupoille tai fiilistelemään ihan muuten vain.

Olemme auki ajokauden (1.5-31.9) Ma-Pe 10-18, La 10-15

Ajokauden ulkopuolella olemme satunnaisesti paikalla.