cafe route66 vantaa - FINLAND

CAFE ROUTE66 sijaitsee tarkalleen ottaen osoitteessa Antaksentie 4 Biketeam Kehä III varressa. Pidämme ajokauden aikana yhteistyökumppanimme Biketeamin moottoripyöräliikkeessä matkakahvilaa. Cafe Route66 Vantaa - Finland tarjoaa kahvia, cocista, energiajuomaa, benandjerryä (maailman parasta jätskiä), pullaa, täytettyä patonkia & croisanttia, proteiinpatukkaa, pikku hyvää ja luonnollisesti moottoripyörämatkoja sekä moottoripyöriä (Biketeamillä alakerrassa). Kahvilassa luettavana uusimmat MP-lehdet ja Moto1'n koko vuosikerta. Jos haluat istahtaa hetkeksi tietokoneesi kanssa, niin koneellesi on tarjolla on laajaa kaistaa!

Jos tulet kauempaa eikä pääkaupunkiseutu ole kovin tuttu juttu, niin se lähestyminen menee näin. Jos ajat kehää Pietarista päin, niin heti Tuusulantien jälkeen tulee Jumbo. Sitten Autokeskus, K-Rauta ja Biketeam! Jos tulet Tukholmasta päin niin päin vastoin. Navi tuo paikalle kun naputat siihen Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Poistu kehältä lentokentäntien tai virkamiehen rampista.

Samassa tilassa on myös PeterPanBiken toimisto. Tämä on auki kuten Biketeam ma-pe 10-18. Ajokauden ulkopuolella lauantaisin suljettu. Ajokautena myös la 10-15. Niin ikään Cafe Route66 on myös se paikka missä pidämme kaikki matkainfomme!

Tervetuloa kahville, matkajutuille, moottoripyöräkaupoille... tai fiilistelemään ihan muuten vain!  Tässä alla tämän hetken menu! Tänä vuonna (2016 :) ajokausi Cafe Route66 Vantaassa on 19.4-1.10.2017!

Päivitetty 19.04.2017

Päivitetty 19.04.2017